Om I Heat You

Företaget som ligger bakom I Heat You heter Femingo AB och arbetar med feministisk innovation. Med feministisk innovation menar vi innovativa produkter och tjänster som grundar sig i ett problem som kvinnor har och att kvinnan är huvudkunden.

I Heat You

Hösten 2015 fick Emma Hällström, Femingos grundare, frågan av Alvarssons läkarpraktik om hon kunde ta fram en produkt för att värma kvinnor med uretrit. En produkt de kunde ha med sig på möten, i bilen eller på fiket utan att behöva skämmas för sina behov.

Emma hade då inte en aning om vad uretrit var, men hoppade på tåget. Hon tänkte att en sådan produkt skulle kunna vara något för henne som fick urinvägsinfektioner hela tiden. Efter lite mer efterforskningar och samtal med Alvarssons visade det sig att det ju faktiskt är uretrit hon har.

Sedan januari 2016 har vi arbetat med att ta fram den perfekta lösningen. Den ska passa kvinnor i vardagen, vara snygg och kännas naturlig att ta med sig till mötet eller fiket. I Heat You kommer snarare vara produkter som du gärna berättar om än något du försöker gömma.

Vårt nyhetsbrev

Om du vill vara säker på att få ta del av de senaste nyheterna kring I Heat You, specielerbjudanden och kanske en och annan inbjudan till events så måste du signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *