Skriv upp dig på intresselistan för Scarlet och Heather

Produktsläppen ligger några månader bort men du kan redan idag skriva upp dig på intresselista för våra värmande vänner Scarlet och Heather.

Scarlet – så mycket mer än bara en sjal

 

Scarlet är en sjal som är så mycket mer än en halsduk. Du han använda henne som filt på flyget, båten, kontoret eller varför inte på uteserveringen med ett glas rosé i handen. Hon funkar också som en väst att ha under jackan eller som en poncho över axlarna. Självklart har Scarlet direktverkande värme. No more frysa!

Skriv upp dig på intresselistan för Scarlet här!

Heather – bilsätesvärmaren som får plats i väskan

Heather är en sittdyna med direktverkande värme för rumpa och rygg. Hon är grymt smidig och viks lätt ihop i handväskan när du är på språng. Inget mer strul med sladdar som ska kopplas in i väggen, värma saker i mikrovågsugnen eller använda olika kemiska prylar. Heather värms via USB av en vanlig
powerbank eller varför inte din dator.

Skriv upp dig på intresselistan för Heather här!

Om I Heat You

Företaget som ligger bakom I Heat You heter Femingo AB och arbetar med feministisk innovation. Med feministisk innovation menar vi innovativa produkter och tjänster som grundar sig i ett problem som kvinnor har och att kvinnan är huvudkunden.

I Heat You

Hösten 2015 fick Emma Hällström, Femingos grundare, frågan av Alvarssons läkarpraktik om hon kunde ta fram en produkt för att värma kvinnor med uretrit. En produkt de kunde ha med sig på möten, i bilen eller på fiket utan att behöva skämmas för sina behov.

Emma hade då inte en aning om vad uretrit var, men hoppade på tåget. Hon tänkte att en sådan produkt skulle kunna vara något för henne som fick urinvägsinfektioner hela tiden. Efter lite mer efterforskningar och samtal med Alvarssons visade det sig att det ju faktiskt är uretrit hon har.

Sedan januari 2016 har vi arbetat med att ta fram den perfekta lösningen. Den ska passa kvinnor i vardagen, vara snygg och kännas naturlig att ta med sig till mötet eller fiket. I Heat You kommer snarare vara produkter som du gärna berättar om än något du försöker gömma.

Vårt nyhetsbrev

Om du vill vara säker på att få ta del av de senaste nyheterna kring I Heat You, specielerbjudanden och kanske en och annan inbjudan till events så måste du signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

 

Blogg

Uppdatering oktober – bättre sent än aldrig

Jösses vad tiden springer iväg nu. Och det finns en fantastiskt rolig anledning till det. *trumvirvel och trumpetfanfarer* Pengar från Vinnova TJOHOOOOOO!!! I oktober fick vi ett fantastiskt besked som betyder otroligt mycket för oss. Vi fick då veta att vi är ett av 133 bolag som får dela på 40 miljoner i Vinnovas utlysning …

#MeToo

Jag är fortfarande som en urvriden trasa efter veckans explosion av #MeToo*. Jag har arbetat med det här inlägget till och från sen i tisdags då jag var med i radion för att prata om #MeToo. Men alldeles för många minnen och känslor som dyker upp för att det skulle gå att skriva allt i ett …

Minst en klämdag i månaden – rädda dig själv från bröstcancer

Jag har nära släktningar som drabbats av bröstcancer, där det gått så bra det kunnat. Jag har vänner som både klarat sig och inte klarat sig från denna fruktansvädra sjukdom. För mig är det en självklarhet att hålla koll på mina bröst. Och när jag i somras fick provklämma på ett fejkbröst insåg jag hur …