Låt mig presentera Heather

Heart shaped lollipop and a cool hipster woman

Det är hög tid att försöka förklara lite mer ingående vad det är för produkter vi arbetar med att ta fram egentligen.

Problemet så här tidigt i processen, som vi varit och fortfarande till viss del är, är att en vill skrika ut vilka underbara grejer en jobbar med. Och samtidigt går det knappt att visa något eftersom det är en massa hemlighetsmakeri med ritningar och annat som ska skyddas. Men vi gör ett försök.

Sittdynan Heather

Att säga att Heather är en sittdyna känns nästan fel. Heather är en sittdyna, men en sittdyna som är långt mycket mer än vad vi är vana att se.

Vi har hela tiden haft med oss tre ledord som har fått bestämma våra val i innovationsprocessen – värme, design och superportabel. För att ge en rättvis bild av Heather är det nog bäst att förklara vad dessa ord betyder för.

Värme

Snabbt insåg vi att enbart isolering inte räcker till för att skydda vid uretrit. Och hur skönt är det inte med värme för rumpa och rygg när en är lite frusen, har ont i ryggen eller kanske mensvärk?

Därför bestämde vi oss för att direktverkande värme var ett måste för Heather. Jämför att sitta på ett traditionellt sittunderlägg med att sitta i bilen med sätesvärmaren på. Rätt stor skillnad. Visst, sittunderlägget isolerar mot den värsta kylan underifrån, men det värmer inte. Använder du det på kontoret märker du troligen ingen större skillnad om du använder ett vanligt sittunderlägg.

Heather har därför direktverkande värme för rumpa och rygg.

Design

Att inte behöva skämmas för sitt behov har varit en viktig fråga för oss att lösa från dag ett. Heather har en snygg och modern design med skandinaviska linjer – mer som en accessoar än ett typiskt hjälpmedel. Du ska inte behöva tumma på din stil för att bli hjälpt med dina problem.

Vi har alla olika smak och Heather kommer komma i utföranden både för dig som älskar starka färger och dig som vill vara mer diskret.

Superportabel

Med Heather får du en sittdyna som du kan ta med dig vart du än är. Uppfälld värmer den rygg och rumpa oavsett om du sitter på en yta med eller utan ryggstöd.

Eftersom Heather får sin värme från ett batteri är du helt oberoende av vägguttag och kan använda sittdynan var du än är. Att slippa leta eluttag gör ju också sitt för diskretionen såklart.

Bäst av allt kanske är att Heather enkelt viks ihop och då får plats i din handväska. Du kan alltså praktiskt taget alltid ha med dig din Heather och slipper frysa – oavsett om du sitter i ett alltför luftkonditionerat mötesrum, på en uteservering eller hemma i trädgården.

Bonus

Heather kommer även att gå att använda som t.ex. en värmande dyna i sängen och kanske även för fler områden. Vilka kommer att visa sig längre fram.

Intresselista

Du kan redan nu skriva upp dig på en intresselista för Heather. Det gör att du kommer få tillgång till att köpa Heather lite före alla andra och till ett bättre pris. Inget är bindande utan du tackar bara ja till förhandsinformation.

Skriv upp dig på intresselistan för Heather här!

 

 

6 svar på “Låt mig presentera Heather”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.