Uppdatering oktober – bättre sent än aldrig

Cupcake med tomtebloss

Jösses vad tiden springer iväg nu. Och det finns en fantastiskt rolig anledning till det. *trumvirvel och trumpetfanfarer*

Pengar från Vinnova

TJOHOOOOOO!!! I oktober fick vi ett fantastiskt besked som betyder otroligt mycket för oss. Vi fick då veta att vi är ett av 133 bolag som får dela på 40 miljoner i Vinnovas utlysning Innovativa startups. Det betyder 300 000 kr för oss att lägga på att ta fram prototyper.

Det vara andra gången Vinnova gav bort pengar i Innovativa startups och första gången en gotländsk startup får bidrag i just den utlysningen. Det känns helt underbart och superkul att de tror så mycket på oss. Helt ovärderligt både med pengar och tilltro i det läge som vi befinner oss i.

Samarbete med Science Park Gotland

Vi har också under oktober dragit igång samarbetet med Science Park Gotland igen. Detta för att få tips och stöttning i processen framåt. Vi pratar allt från målgrupper till kontakter på olika ställen runtom i Sverige.

Vi har alltid haft ett nära samarbete med Science Park, men det känns skönt att ha en strukturerad plan igen och jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Fler huvuden tänker ofta både större och längre. Och det är bra.

Bollarna rullar

Som ni märker så är bollarna minst sagt i rullning och fokus är stenhårt på att få fram prototyper, vilket nu är lite lättare med lite mer finansiella medel i ryggen.

Vi jobbar på för fullt med att få till samarbeten på olika håll för att kunna ta fram prototyperna och det kommer vi berätta mer om i novembersammafattningen.

Håll alla tummar som finns för att bollarna rullar åt rätt håll nu utan alltför många gupp på vägen!

PS! Nu när det börjar närma sig lansering är det hög tid att skriva upp sig på våra intresselistor för Heather och Scarlet

 

2 svar på “Uppdatering oktober – bättre sent än aldrig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.