Att göra skillnad

Efter att I Heat You var med i Gotlands Allehanda har det åter kommit bevis på att I Heat You faktiskt gör skillnad – trots att det inte ens finns en färdig produkt på marknaden än!

Då och då trillar det in mail från kvinnor som hittat hit och efter att ha läst lite förstått att det troligen är uretrit de lider av. Det gör att de med självförtroende kan gå till läkaren och kräva hjälp för sina problem. Kunskap ger makt.

När jag satt och åt lunch dagen efter artikeln i tidningen fick jag ett samtal. Kvinnan som ringde berättade att hon läst artikeln och undrade hur uretrit känns för mig.

Jag pratade såklart glatt på om mitt favoritämne och ställde lite frågor om kvinnan själv hade besvär och om hon sökt för sina problem. Jo, så var det och kvinnan hade trots besök både på Gotland och i Stockholm inte blivit hjälpt. En väldigt typisk uretrithistorik helt enkelt.

Jag är inte någon läkare och påstår inte heller det, men jag kan lyssna och jag vet hur det är att leva med uretrit.

Kvinnan fick prata av sig, förhoppningsvis några goda råd och jag tipsade henne om att höra av sig till fantastiska Alvarssons läkarmottagning.

Jag fick en underbart sprudlande känsla i kroppen av att faktiskt göra skillnad för någon annan. Det är värt så otroligt mycket och det är därför jag gör den här resan – för att hjälpa andra.

Ett svar på “Att göra skillnad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.