Lägesuppdatering september – små steg åt rätt håll

 

Tiden går fort när man har roligt brukar de säga och det stämmer verkligen i utvecklingen av I Heat You. Även om stegen framåt kanske inte är så stora som jag hade velat.

Hade jag fått som jag velat hade lansering skett för ett år sedan lite drygt, och jag inser att det då inte blivit en speciellt bra produkt.

Jakten på tillverkare

Fokus nu är att hitta rätt tillverkare. Det är ingen dans på rosor direkt. Heated textiles är ett relativt nytt område och eftersom vi vill tillverka i Europa är utbudet rätt begränsat. Flera av tillverkarna skulle behöva lite hjälp med sin sökordsoptimering också om man säger så.

Att lägga tillverkningen i Europa är viktigt för oss dels på grund av att det är lättare att ha kontroll över processen och de inblandade, ingen ska fara illa under tillverkningen av I Heat You, och dels ur ett miljöperspektiv med transporter och dylikt.

Materialtester

Under sommaren fick vi lite materialprover från en potentiell samarbetspartner och vi har nu testat olika tjocklekar och densiteter på ett mycket vetenskapligt sätt och kommit fram till ett beslut att utgå från. Vi provsatt på golvet och stolar helt enkelt. Ibland behöver det inte vara svårare än så!

Amalia sitter på golvet och testar material till Heather

Skriv upp dig på intresselistan

Det var en liten uppdatering på hur läget går framåt. Sakta men säkert närmar vi oss lansering. Kom ihåg att skriva upp dig på intresselistan för Heather och/eller Scarlet om du vill ha ett specialerbjudande när det väl är dags!

2 svar på “Lägesuppdatering september – små steg åt rätt håll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.