Här är Scarlet

Girl blown away of the amazingness of I Heat You

En sen kväll i vintras jag satt på båten från Nynäshamn till Gotland och frös som vanligt trots min stora halsduk som provisorisk filt. Då träffade jag Scarlet.

Eller träffade och träffade, men jag insåg att jag ju faktiskt arbetade med att ta fram en sittdyna med värme i redan och då borde samma teknik gå att använda för att ta fram en produkt som skulle kunna hjälpa mig på framtida båtturer. Eller varför inte på kontoret, hemma i soffan, på flyget eller alla andra gånger då jag fryser?

Multifunktionella scarfen Scarlet

Kravet var en smidig sjal som skulle vara tillräckligt stor för att funka som filt, men samtidigt så tunn och smidig att den lätt gick ner i väskan.

Det blev det. Och lite till.

Scarlet kommer ha två öppningar för armarna så du kan ha den som en väst på kontoret eller under jackan när du väntar på bussen.

Självklart har Scarlet direktverkande värme och är batteridriven. Inget behov av sladdar eller microugnar här inte!

High tech fashion

Design är superviktigt för oss. Scarlet ska smälta in i din övriga garderob, inte kännas som något som är köpt på varken hjälpmedelsbutiken eller någon teknikaffär.

Nej, Scarlet är en sjal med galet grym teknik som håller dig varm. Men samtidigt snygg – en äkta ”high tech fashion”-produkt helt enkelt!

Nåt för de flesta

Vi som jobbar med I Heat You har många olika stilar och smaker. Och det har ju kvinnor över hela världen. Scarlet kommer komma i olika färger från färgsprakande till mer diskreta alternativ. Ingen ska behöva frysa!

Intresselista

Vi har en bit kvar innan vi kan börja sälja på riktigt. Men lovar att vi jobbar så fort det bara går. Vill du vara först med att få köpa en Scarlet till ett riktigt bra lanseringserbjudande? Då ska du skriva upp dig på intresselistan! Inget är bindande utan du tackar bara ja till förhandsinformation.

 

Skriv upp dig på intresselistan för Scarlet här!

2 svar på “Här är Scarlet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.